Acryl & Gel & Shellac nagels

Drie manieren voor verzorgde hand nagels;

Shellac nagels

nails 1

 

 

 

 

 

 

Shellac is een fantastische behandeling voor langdurig verzorgde nagels. Het is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagel behandelingen.
Shellac breng je aan als een lak.

  • Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd.
  • Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels.
  • U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren aangepast aan het mode beeld
  • Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven.
  • Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Zonder vijlen. Zonder frezen.

 Acrylnagels

nails 2

 

 

 

 

 

 

 

Acrylnagels zetten? Door acryl vloeistof te vermengen met acrylpoeder wordt er een bolletje gevormd. Dit bolletje kan op de nagel worden aangebracht en vormt een acrylnagel. Acrylnagels zijn sterke nagels die prima geschikt zijn voor elk type nagel.

Uw nagels worden verlengd met tips of sjablonen, waar een laagje gel of acryl overheen gaat waardoor ze stevigheid krijgen.

Als u acrylnagels heeft, dient u ze te onderhouden. Nadat een set nagels is gezet gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat uitgroei. Na ongeveer 3 á 4 weken dient de acrylnagel opgevuld te worden. De oude laag acryl wordt gevijld en een nieuwe laag acryl wordt toegevoegd.

Het verschil tussen acrylnagels en gelnagels? Wij leggen het u uit.

acrylnagels vijlen 2 IMG_00386

UV Lamp        Een van de grootste verschillen is de wijze van harden. Bij gel-nagels wordt de gel op het nagelbed aangebracht waarna deze onder een UV-lamp uitgehard wordt. Dit hoeft niet bij acrylnagels.

De geur          Gelnagels verspreiden minder geur dan acrylnagels.

De hardheid   Acrylnagels zijn harder en steviger dan gelnagels.