Wenkbrauwen

Bij Today’s Beautysalon, kunt u terecht voor het waxen van wenkbrauwen maar ook het verven van wenkbrauwen met Henna.

Wenkbrauwen zeggen veel over uw persoonlijkheid en temperament en bepalen uw gezichtsuitdrukking en dus ook uw uitstraling. Het is het eerste aangezicht. Bovendien zijn ze de perfecte omlijsting voor een mooie oogmake-up.

De juiste vorm of model voor uw wenkbrauwen is heel belangrijk. Kies geen modellen of voorbeelden voor wenkbrauwen die u bij iemand anders ziet, een wenkbrauw moet bij uw gelaat passen. Ik bepaal dat in overleg met U.
Het is heel belangrijk dat het model van wenkbrauwen bij uw gelaat past. Door hier en daar uw wenkbrauwen op te vullen of uw wenkbrauwen net iets meer te epileren, kan u ook andere aspecten van uw gelaat verbeteren en corrigeren.

Wenkbrauwen kunnen met opvulling of met een geringe bij tekening weer mooi worden. Dat kan met een wenkbrauwen potlood maar dat maakt de uitdrukking vaak hard en moet steeds bijgewerkt worden. Met het intekenen met Henna heeft U langer plezier van mooie wenkbrauwen. Het voordeel is dat de vorm van wenkbrauwen aangepast kunnen worden op die nieuwe cosmetische mode en is daarom een goed alternatief voor permanente make-up.

De henna voor wenkbrauwen kan in verschillende kleuren aangebracht worden zoals lichtbruin, donkerbruin en zwart. De henna blijft ongeveer 20 dagen op het haar en 12 dagen op de huid afhankelijk van cremes die U gebruikt. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager, maar niet uitgesloten. Ik zal dit eerst bij U testen.